Fragment F297

Mijmeren in een Citroën. Vandaag bevind ik mij achter het stuur van een groene Citroën uit 1996. Sinds een jaar rijd ik in een volledig computerverantwoorde, en toch ook niet piepjonge, Citroën en dat is best aangenaam. Raampjes, deurtjes, metertjes… heel makkelijk allemaal. En vandaag stond ie even bij de garage. Dat heeft de overheid graag. Dus op pad in een groen, wat gedateerder, exemplaar. Gedateerd kwam ik vooral achter bij de entree van de parkeergarage. Draai draai draai…. Dat mis ik geloof ik niet zo. Wat ik wel even vergeten was en best kan waarderen, realiseerde ik mij vandaag, is de analoge kilometerteller, met dito dagteller. Ik begrijp nu ook meteen waarom ze deze gedigitaliseerd hebben. Ik raakte er namelijk nogal door afgeleid… Ergens tussen Vollenhove en Zwolle, 2017

DP Photo Challenge  |  The road taken 

Eén opmerking over 'Fragment F297'

Reacties zijn gesloten.