Fragment F341

F341_2673_4flh.jpg

Zie hier, een zee aan ruimte. Ik zie de etspers al staan, midden in de ruimte, zo’n beetje ter hoogte van dat donkere vlak. Het vilt hangt zacht over de immense rol, op de tafel ligt een proefdruk, vers van de pers. De geur van drukinkt vult de ruimte. Het lichtere vlak op de vloer leidt naar de keuken. Achterin, net naast het raam is een studio ingericht. Diverse achtergronden hangen langs de muur en wachten geduldig af. Studioflitsers kaderen de ruimte. Camera ligt voor het grijpen. Linksachter staat een bureau met wat op een bureau hoort. Maar in elk geval twee beeldschermen, want dat werkt gewoon veel prettiger. De schildersezel staat nu niet in zicht maar heeft haar plek gevonden rechts van de etspers. En dat plafond? Daar bedenken we nog wel wat op. I just wish…. Almelo 2017

DP Photo Challenge  |  Wish

Eén opmerking over 'Fragment F341'

Reacties zijn gesloten.