Fragment F355

F355_2863_1flh.jpg

‘Wandelen met mam’. Vrijwel elke week wandel ik samen met mijn moeder en haar hond Akira door het bos bij Spier. En steeds weer raak ik gefascineerd door dit stukje bos. Het is aan het begin van de wandeling, links en rechts zie je een wat glooiend landschap met oudere bomen met tussendoor struiken en omgevallen bomen. Recht vooruit zie je dit, een blok met jonge en overduidelijk aangeplante boompjes. Ze steken af tegen de bijna aangeharkte ondergrond en vormen een groot contrast met wat er links en rechts in het bos gebeurd. Eigenlijk houd ik helemaal niet van zo’n strak stramien, bomen horen wat mij betreft niet in een raster te staan. En toch intrigeert het mij. Soms maak ik een foto, het tijdstip van wandelen sluit echter nooit zo aan op het maken van een interessante foto. De foto’s hebben weinig contrast, er loopt een pad net iets te vlak langs het stukje bos, het licht is vaak mat… Maar nu is het toch gelukt! Oke, niet helemaal zonder aanpassingen, maar dit is zoals ik het zie, steeds weer als ik er langs loop. Toch eens vragen of mijn moeder dit ook zo ziet… Spier 2017

DP Photo Challenge | It is easy being green

Eén opmerking over 'Fragment F355'

Reacties zijn gesloten.