Fragment F529

People I see #01

Als eerste deelnemer in mijn project ‘People I see’, zie je Frits, met de rug naar de camera gekeerd, bij een raam, naar buiten kijkend. De compositie is terloops en toch met zorg. De belichting, misschien niet ideaal maar wel zonder poespas, verklapt het spontane moment waarop de foto is genomen. People I see is een serie portretten waarin de mens centraal staat. Het afgelopen jaar hebben de vele momenten die ik samen met dierbaren heb beleefd mij geholpen door een moeilijke periode heen te komen. Een periode die nog steeds gaande is, maar langzaamaan wel weer ruimte geeft om dingen op te pakken en voorzichtig aan de slag te gaan. Variërend van ‘gewoon even samen koffie drinken’, een wekelijkse boswandeling, het bezoeken van kringloop, stad of museum… Het zijn stuk voor stuk waardevolle momenten die mijn leven kleur geven. Die kleur wil ik nu gaan vertalen naar beeld. Dat hoeft overigens niet alleen in kleur te zijn, dat kan ook best in zwart wit 😉 De manier waarop zal dan ook gaandeweg vorm krijgen, het is een experimentele nieuwe weg met veel mogelijkheden en leermomenten.

#01 Frits, 70 jaar: met zicht op de Keizersgracht vanuit Huis Marseille in Amsterdam

daily photo | lines

daily photo | favorites

3 gedachten over “Fragment F529

Reacties zijn gesloten.